Työnhaku

  • MMA tarjoaa koulutuksia, joilla kehität ammattitaitoasi ja parannat työnhakuvalmiuksiasi. Tutustu valikoimaan MMA:n koulutuskalenterissa. Sen löydät osoitteesta:  www.mma.fi/koulutus
  • Voit osallistua kuukauden tehostettuun työnhaukuvalmennukseen verkossa. Ilmoittaudu  tästä.
  • MMA järjestää työnhaun valmennusta myös paikan päällä isoissa kaupungeissa. Saat tietoa tilaisuuksista koulutuskalenterista.
  • MMA:lla on useita työnhakuun liittyviä webinaareja. Linkit webinaaritallenteisiin voit tilata sähköpostilla Eija Kuituselta (eija.kuitunen(at)mma.fi). Tarjolla olevat tallenteet ovat:
  1. Miten löydän piilotyöpaikat
  2. Tehosta työnhakua
  3. Menesty työpaikkahaastattelussa
  4. Mitä rekrytoijat ja headhunterit odottavat työnhakijalta
  5. Projektimainen työnhaku
  6. Tsemppiä syksyn työnhakuun

Olemme koonneet sivuillemme ohjeita työnhakuun. Katso lisää klikkaamalla tästä.

 

Alueelliset työllisyyshankkeet auttavat työllistymisessä

MMA on tehnyt tämän vuoden aikana sopimuksia useiden alueellisten työllistämishankkeiden kanssa.

Hankkeen palveluihin voivat osallistua kaikki MMA:n työttömät jäsenet. Koulutustaustalla ei ole väliä. Hankkeiden tavoitteena on auttaa työpaikan löytymisessä.

Uudellamaalla Työnhakuveturi

Toiminta: pienryhmät, luennot, koulutukset. Tilaisuuksien aiheina ovat oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Lue lisää: www.tyonhakuveturi.fi

Pirkanmaalla Uratehdas

Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille. Uratehdas toimii aktiivisesti kontakti­foorumina yritysten ja työn­hakijoiden välillä LinkedIn-ryhmässä, järjestämällä yritysesittelytilaisuuksia ja muita tilaisuuksia sekä toimimalla yhteistyössä alueen elinkeinoelämää edustavien tahojen kanssa.

Uratehtaan verkkosivut löydät osoitteesta: http://uratehdas.fi/

Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa Urapurje

Urapurje järjestää pienryhmä- ja vertaistukitoimintaa. Lue lisää: http://urapurje.strikingly.com/

Oulun seudulla, Kainuussa tai Lapissa Uranoste

Uranosteen sivuilta löydät tietoja koulutustilaisuuksista, CV-vinkkejä ja Uranoste Työnhakuoppaan. Uranostajat-pienryhmät kokoontuvat Oulussa. Webinaarikirjastossa on tarjolla toistakymmentä tallennetta keskeisimmistä työnhaun teemoista.

Tutustu Uranosteen palveluihin ja hyödynnä tilaisuuksia: www.uranoste.fi